• EcoFITT Top1-banner 11-17
  • EcoFITT Top2 UN-banner 11-17

Certificeringskriterier

Certificeringen dækker over følgende fem områder :

  •     Materialer
  •     Genbrug af materiale
  •     Energi
  •     Vand
  •     Social ansvarlighed

Materialer:
Alle bestanddele af et produkt skal være kendte. Alle kemikalier, der er indeholdt i produktet identificeres ved deres CAS-nummer ( Chemical Abstracts Service nummer). Disse bliver derefter vurderet af EPEA ved en kemisk evaluering i forhold til deres toksikologiske og øko-toksikologiske egenskaber.

Genbrug af materiale:
Produktet er enten allerede en del af en teknologisk eller biologisk cyklus eller en plan udarbejdes i overensstemmelse hermed (afhængig af certificering karakter). Genanvendelighed af produktet, eller rettere de næringsstoffer, der kan udvindes, er illustreret ved hjælp af genanvendelighed indekset. Værdierne ligger i intervallet 0 til 100 .

Energi:
Sammenstilling af oplysninger om den samlede mængde energi, der anvendes i produktionen og andelen af ​​den energi, som leveres af vedvarende energikilder. Naturligvis er målet 100% vedvarende energi.

Vand:
Virksomheden forpligter sig til principper, som kræver en ansvarlig anvendelse af og holdning til vand. Målet er at etablere et vandforvaltningssystem sammen med procedurer, som sigter efter at forbedre vandkvaliteten i et omfang, der er betydelig bedre end tidligere .

Social ansvarlighed:
Den pågældende virksomhed forpligter sig til indførelse sociale principper, kontrolleres af en tredjepart (afhængigt af certificeringens karakter).

 

Kontakt

EcoFiTT ApS
Vindinggård Ringvej 1
7100 Vejle
Denmark
 
P: +45 36996808
M: +45 30214773
E: info (at) ecofitt.com
VAT no.: DK 32335314

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på

Følg Cradle to Cradle World

twitter  facebook  youtube

Du kan også finde os på LinkedIn

linkedin